Doradzwmy w zakresie Standardów Zapewnienia Jakości Yum!

Standardy Zapewnienia Jakości Yum!są opracowywane w celu zagwarantowania ochrony marki, bezpieczeństwa żywności i produktów najwyższej jakości, stanowiących podstawę zadowolenia i zaufania konsumentów.

Właścicielem standardu "Standardy Zapewnienia Jakości Yum!" jest Yum! Brands, Inc.z siedzibą w Louisville w stanie Kentucky, która ma ponad 43 000 restauracji w prawie 140 krajach. Firmowe marki Yum! Brands to: KFC, Pizza Hut i Taco Bell, które są światowymi liderami w takich kategoriach żywności jak kurczak, pizza oraz żywność w stylu meksykańskim. Na całym świecie, Marki Yum! otwierają średnio sześć nowych restauracji dziennie, co czyni je liderem w globalnym rozwoju handlu detalicznego.

Wytyczne do audytu bezpieczeństwa Żywności zostały opracowane pod kątem określonych kryteriów bezpieczeństwa żywności, które muszą zostać ustanowione w zakładach produkcyjnych. Format i treść wymagań ma na celu umożliwienie oceny zakładu, procesów operacyjnych i systemów oraz wykazanie zaangażowania kierownictwa i personelu w bezpieczeństwo żywności.

MDG Doradztwo Gospodarcze sp. z o.o. posiada wiedzę, doświadczenie oraz zespół konsultantów, który przygotuje do spełnienia wymagań Audytów Bezpieczeństwa Żywności (FSA) wykonywanych przez audytorów trzeciej strony, certyfikowanych przez Dział Jakości Yum! Brands.