o MDG Doradztwo Gospodarcze sp. z o.o.

MDG  jest spółką prawa handlowego, z polskim kapitałem, działającą w branży doradczo - szkoleniowej.

Działając od 2003 roku staliśmy się wiarygodnym partnerem przedsiębiorstw korzystających z naszych usług. Dywersyfikacja rozwijanych produktów pozwala na tworzenie atrakcyjnej i kompleksowej oferty doradczej wspartej powiązaniami partnerskimi z polskimi i zagranicznymi przedsiębiorstwami i instytucjami.

Doradztwo w zakresie międzynarodowych norm i standardów zarządzania to usługi, w których specjalizujemy się   od początku naszej działalności, czyli od 1999 roku.

Głównym celem działania spółki jest zdobycie i utrzymanie wysokiej pozycji na rynku usług konsultingowych. Dążymy również do stałego podnoszenia swojej efektywności i konkurencyjności. Naszym celem jest także maksymalizacja własnej wartości, co zapewnia samodzielność i stałą obecność na rynku, co z kolei gwarantuje Klientom ciągłość naszych usług.

Gospodarcze ukierunkowanie działaności spółki i doświadczenia pracowników oraz umiejętności kadry zarzarządzającej stanowią ważny czynnik skuteczności realizacji naszej strategii. Pozwala to nam na  połączenie ambicji zespołu konsultantów z doświadczeniem i profesjonalizmem menedżerów zarządzających produktami, w oferowaniu usług adekwatnych do zapotrzebowań podmiotów działających w szeroko rozumianej gospodarce rynkowej.

Certyfikaty