Systemy Zarządzania

Posiadamy długoletnie doświadczenie w zakresie przygotowywania do certyfikacji systemów zarządzania i certyfikacji wyrobów wg światowych standardów w tym wg norm ISO, które są uznanymi w świecie standardami wskazującymi przedsiębiorstwom optymalny sposób działania.

Nasz zespół to doświadczeni konsultanci, posiadający uprawnienia audytorów wiodących wielu standardów międzynarodowych. Ponadto, dzięki temu, że jesteśmy zorientowani na aspekty gospodarcze prowadzenia przedsiębiorstwa, z naszą pomocą wdrożenie i doskonalenie systemów zarządzania pozwala na odczucie, że właściwie wdrożony system staje się genialnym narzędziem analizy i doskonalenia dla organizacji oraz szybko, skutecznie i efektywnie przekłada się na poprawę wyniku finansowego.

Działamy w obrębie szerokiej gamy branż, a oferta jest dostosowywana do potrze klienta.
W zależności od potrzeb oraz specyfiki prowadzonego przedsiębiorstwa możemy zaoferować optymalizację i elastyczność form naszego wynagrodzenia. Współpracujemy z klientami, którzy mają do wyboru ustalony miesięczny ryczałt lub wynagrodzenia w oparciu o ustalaną stawkę godzinową.

Zachęcamy do kontaktu, celem uzyskania naszego wsparcia.