OHSAS 18001/PN-N18001

System zarządzania bezpieczeństwem i higieną pracy OHSAS 18001:2007promuje bezpieczne i zdrowe środowisko pracy, oferując strukturę, w której ramach organizacja może spójnie określać i kontrolować zagrożenia dla zdrowia i bezpieczeństwa i zmniejszać prawdopodobieństwo wypadków, co sprzyja dostosowaniu się do obowiązujących przepisów i podniesieniu ogólnej wydajności. Wymagania normy OHSAS 18001 odnoszą się do zarządzania czynnikami ryzyka w celu zmniejszenia liczby wypadków, zapewnienia zgodności z przepisami i zwiększenia efektywności działań.

Norma OHSAS 18001:2007 to międzynarodowa specyfikacja systemów zarządzania bezpieczeństwem i higieną pracy. Została ona opracowana przez zespół wyłoniony spośród czołowych podmiotów handlowych oraz międzynarodowych organizacji normalizacyjnych i certyfikacyjnych w celu wypełnienia luki, w której brakowało norm międzynarodowych certyfikowanych przez niezależny podmiot.

MDG Doradztwo Gospodarcze posiada kilkunastoletnie doświadczenie przy wdrażaniu certyfikacji systemów zarządzania OHSAS 18001, PN-N 18001.

Gwarantujemy:

• profesjonalne doradztwo,
  • skuteczne szkolenia,
  • opracowanie pełnej dokumentacji,
  • pozytywny wynik auditu certyfikującego.

Zapraszamy do kontaktu.

Więcej o systemach zarządzania.